Diëtistenpraktijk Rinket
Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Afspraak maken

Via het contactformulier bij ‘Contact’ op onze website kun je een afspraak maken. Ook kun je telefonisch of per mail een afspraak maken. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. Om een afspraak bij ons te maken is geen verwijzing nodig van de huisarts. Wil je liever samen komen met je partner, begeleider, vader of moeder? Dat is geen probleem!

Diëtist tijdens consult met client

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt ongeveer 1 uur. Tijdens het intakegesprek leer ik je beter kennen, wordt je hulpvraag besproken en kunnen we eventueel een lichaamssamenstelling meting uitvoeren. Op basis van alle gegevens die ik heb, maak ik een persoonlijk plan voor je. Het persoonlijk plan kan bestaan uit bijvoorbeeld (praktische) adviezen, voorlichtingsmateriaal en/of een voorbeelddagmenu. Ik houd zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en situatie. Na het intakegesprek ontvang je het persoonlijk plan via de mail of post.

 

Vervolg

Indien nodig kunnen we een vervolgconsult maken, dit duurt 20-30 minuten. Het is verschillend hoe vaak we een vervolgconsult inplannen, dit is afhankelijk van wat je doel/hulpvraag is. Daarnaast kan eventueel het persoonlijk plan bijgesteld worden. 

Heb je nog andere hulpvragen en wil je hier meer advies over? Wil je bijvoorbeeld graag werken aan meer beweging? Heb je nog vragen omtrent een hoog cholesterol, maag/darm klachten of voeding bij zwangerschap? Dan kan het plan zo nodig bijgesteld worden.

Consulten kunnen fysiek plaatsvinden bij een van de locaties waar de praktijk gevestigd is. Als je niet in de gelegenheid bent om naar een van de locaties te komen, kan ik ook een huisbezoek afleggen of kan het consult online plaatsvinden.