Diëtistenpraktijk Rinket
Sportdiëtetiek

Sportdiëtetiek

Sportdiëtetiek 

Ben je op zoek naar professioneel advies om jouw sportprestaties te verbeteren? Als sportdiëtist sta ik klaar om je te begeleiden naar jouw weg naar een optimale gezondheid en prestatie. 

stretch

Als sportdiëtist richt ik mij op de verbetering van sportprestaties en gezondheid van (top)sporters door middel van een passend voedingsplan. Sporten op elk niveau vereist een zorgvuldige balans tussen training, rust en voeding. Ik kan je helpen deze balans te vinden en te behouden door onder andere een optimale brandstoflevering. De juiste brandstof zorgt er namelijk voor dat jij het maximale uit je trainingen kunt halen. Daarnaast is herstelbevordering van cruciaal belang als (top)sporter! Door de juiste voedingsstoffen op het juiste moment te nemen, zorg je voor een optimaal herstelproces waardoor je sneller en weer op volle kracht kunt gaan. Voeding heeft veel invloed op het voorkomen van blessures en ziekten. De juiste voeding kan het risico hierop beperken en verminderen, waardoor je consistent kunt blijven trainen en presteren op jouw best! Van een persoonlijk plan op maat tot kennisoverdracht of het herstellen van een blessure, ik kan je helpen bij het bereiken van jouw sportieve doelen. 

Ik geloof in maatwerk. Elk voedingsplan wordt specifiek afgestemd op jouw behoeften, doelen en voorkeuren. Mijn aanpak is gebaseerd op de wetenschap en richtlijnen. 

Diëtistenpraktijk Rinket biedt verschillende programma’s aan voor (top)sporters, hieronder zijn ze beschreven.

Wil jij weten wat je moet eten en zou je graag duidelijke, praktische tips willen? Dan is het Silver Program een goede basis voor jou. Je krijgt:

– 2 x 1 op 1 sessies

– 2 x meting lichaamssamenstelling

– 1 x persoonlijk voorbeeld schema

Duur: 2 maanden

Kosten: €160,- (3 uur zit in de basisverzekering)

Bij het Gold Program gaan we dieper in op de voeding. Ik maak een analyse van je voedingspatroon en aan de hand daarvan geef ik specifieke adviezen. Bijvoorbeeld welke voeding je nodig hebt rondom de trainingen, zodat je het maximale uit je training kunt halen. Of om meer grip te krijgen op je voeding. We stellen doelen en ik maak een uitgebreid persoonlijk plan voor je. Je krijgt:

– 3x 1 op 1 sessies

– 3 x meting lichaamssamenstelling

– Persoonlijk weekschema

Duur: 3 maanden

Kosten: €279,- (3 uur zit in de basisverzekering)

Het Platinum Program is een langer traject met een intensieve begeleiding. Ik maak een uitgebreid persoonlijk plan voor je met een weekschema. Naarmate het traject vordert, krijgt je een aangepast weekschema.

– 6 x 1 op 1 sessies

– 6 x meting lichaamssamenstelling

– 2 persoonlijke weekschema’s 

Duur: 6 maanden

Kosten: €479,- (3 uur zit in de basisverzekering)

Klaar om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen? Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek!

crossfit